FANTASTISKE TOYOTA

Hvilken bil ville du helst sidde i, hvis du skulle køre gennem en skovbrand? Det ved den amerikanske sygeplejerske, Allyn Pierce, for det bliver en Toyota Tundra pickup-truck

 

Jo, vi har længe været ude efter Toyota, hvilket de også har fortjent, efter biler som Auris, Prius og Mirai (specielt Mirai). Men for det første hedder Auris nu Corolla igen, der er snart en ny Supra og ingen køber den der Mirai — og når skidtet brænder på, og du har brug for en bil du kan stole på, så ved du, at en Toyota står højt på ønskelisten.

En mandlig sygeplejer i Paradise i Californien kørte også en Toyota, nemlig den store og meget amerikanske Tundra pickup-truck, og han kørte den direkte gennem en af de skovbrande, der har taget livet af hundredevis af ofre. Og han gjorde det for at redde nogen patienter, der ellers ville have mistet livet, da hospitalet de befandt sig på gik op i flammer.

ducati-mig-rr-e-mtb-1

GADGETS En Ducati elcykel?

Det var journalisten Jack Nicas fra New York Times som bragte historien om Allyn Pierce, der leder ICU Paradise Adventist Hospital og hvordan har var fanget i flammerne i sin Tundra, indtil en bulldozer kunne fjerne en lastbil som spærrede vejen.

Men i stedet for at køre i sikkerhed, kørten tilbage til hospitalet for at hjælpe med at redde patienter og beboere. Sammen med brandfolkene hjalp han med at finde dem, der der havde mest brug for hjælp, og guide dem til hospitalets helipad.

Dr2KGuCU4AAZ--2 2

Udsigten fra Allyn Pierces bil mens han kørte gennem skovbranden …

“This truck savde my life,” postede Pierce senere på Instagram, sammen med et billede af hans forbrændte Tundra. “Sammen med brandfolkene, politiet og mine kolleger fik vi hospitalet evakueret og alle patienter sikkert væk.”

4-866x487

REJSER Titanic sejler igen i 2022

Selv om Toyota bygger den der Mirai, findes der også godhed i deres hjerter, og da de så den Pierce bil, skrev Toyota USA: “Vi er taknemmelige for at du risikerede dit liv for at hjælpe folk i sikkerhed. Du skal ikke være bekymret over din truck. Toyota vil gerne give dig en ny.”

Oh, dammit Toyota. Vi tilgiver den Mirai …

mclaren-speedtail-1 (5)

BILER McLaren F1 bliver til Speedtail