FARVERIGE NYHEDER FRA ENOKSEN

Enoksen Watches har lanceret deres nye Dive-serie med flamboyante farver, og som ikke koster mere, end at du bør have alle tre, og skifte mellem dem alt efter hvad du er i humør til — akkurat som med dit Swatch-ur i gamle dage!

 

Vi har tidligere haft fornøjelsen af Enoksen Watches store dykkerur, Deep Dive, som med sine 44 millimeter kræver et fornuftigt håndled. Men nu har Enoksen lanceret en ny Dive-model i 40 millimeter som kommer i tre versioner kaldet Dive E02/A, E02/B og E02/C, som hver har sin egen historie.

Den første, E02/A, har en særlig grålig urskive, som spiller helt fantastisk op mod den sandfarvede NATO-strap som følger med. Faktisk er det lidt som at bære et vintage-ur, uden at skulle betale ‘vintage-priser’, eller for den sags skyld skulle bekymre sig om der er noget der ikke kan holde. Urkassen i rustfrit stål føles som noget der kan tage alle de prygl du kan sende efter den, akkurat som det mekaniske værk med 24 juveler og Diashock — og skulle det endelig gå helt galt, så er prisen lige under 2.500 kroner, hvilket som bekendt er mindre end du betaler for service på et Rolex.

63187856

BILER Volkswagen ville investere i Tesla

Vi er stadig let forundrede over at Enoksen kan sælge til den pris, men det betyder at du, akkurat som i de glade Swatch-dage, kan kaste dig ud i at have to forskellige modeller — eller alle tre, hvis det endelig skulle være. Der er en frydefyld og lidt syndig fornøjelse over at kunne vælge ur efter hvad du er i humør til, og det kan du om noget med trioen her.

Det kunne eksempelvis være E02/B med den hvide skive, den silkegrå lynette med de røde tal og den farverige rem. Det er designet i samarbejde med Bernard G. Foquet, den mandlige fotomodel og iværksætter, og inspireret hans passion for klassiske biler, ikke mindst Ferrari. Resultatet er en unik stil, som måske ikke passer til alt, men på grund af kan du sagtens retfærdiggøre at have et ur, der er perfekt til shorts og godt slidte Converse på ferien, eller for den sags skyld alpeturen i den gamle Porsche, eller hvornår du nu måtte have brug for et skud fra den flamboyante saltbøsse.

https_blogs-images.forbes.comcarolbeslerfiles201710square-1

URE Et Rolex til 8,5 millioner kroner?

Den sidste er E02/C med lynetten i “Sky Blue”, som vil se godt ud på stort set en hvilken som helst rem du måtte matche den med. Modellen er designet med Mikael Penfors, den svenske tennisstjerne og Grand Slam-vinder. Se nærmere efter på lynetten og du vil bemærke tallene 15, 30, 40 — inspireret af de point som gives i et parti i tennis. Den blå farve er både inspireret af Sverige og Penfors opværkst i Malmø, hvor man ikke kan bo, uden at heppe på forboldklubben Malmö FF (når de spiller hjemmekamp kører selv busserne med de lyseblå Malmö FF-flag!).

Enoksen Watches slog sig op på en “no-bullshit” filosofi, og i urenes verden er bullshit jo bekendt udbredt, akkurat som de selvbestaltede horologer, der ofte er ulidelige at høre på og være i selskab med. For alle os andre, som blot holder af et fedt ur, uden at lære Rolex referencenumre udenad, er Dive-serien en måde at få et ur som passer til lejligheden, fortæller en historie med et glimt i øjet og sender et skud farve og humor i din retning.

DustyLamborghini_Reddit_autoblog_news

BILER Bedstes glemte Lambo

Hvilket et skal du vælge? Det er nemt. Du skal sgu’ have dem alle tre, så du kan skifte imellem dem alt efter hvilket humør du er i. Vi har forespurgt Enoksen Watches om der er en sampak på vej, hvilket de lige ville tænke lidt over. Og selv om det teknisk set er et herreur, så lur os om ikke der er mange kvinder som vil falde for en af modellerne i serien, specielt fordi de sidder godt på håndleddet, selv med en højde på 15 millimeter. Du finder Enoksen Watches her.

dive_original_cropped_alt_1024x1024@2x

dive_pern_cropped_530x@2x

dive_fouq_cropped_alt_1024x1024@2x