GOOGLE PIXEL GÅR EFTER iPHONE

Træt af at skulle have endnu en iPhone? Så kan Google hjælpe med den helt nye Pixel smartphone, som byder på et super kamera og et batteri, der kan holde hele dagen…

 

Mens Apple stadig har opmærksomheden med den nye iPhone 7, håber Google at kunne lægge en dæmper på festen med deres nye Pixel smartphone. Ifølge Google har man det bedste kamera nogensinde, et batteri som holder hele dagen (iPhone 7 er netop dumpet fælt i en batteri-test i England..) og den første smartphone med indbygget Google Assistent.

BILER VW’s næste elbil

Google Pixel har et 12,3 megapixel kamera som leverer gode resultater under vanskelige lysforhold, og eftersom der stort set ikke er noget ’shutter lag’ så er HDR-funktionen altid på, hvilket også forbedrer balancen under kraftigt modlys og hårde skygger. Takket være Snapdragon 821 CPU og 4GB RAM kan Pixel behandle billeder dobbelt så hurtigt som tidligere modeller. På videofronten kan Pixel skyde 4K video med 30 fps, 1080p video med 120 fps og 720p med 240 fps — alt sammen med image stabilization.

singer-porsche-911-fiona-1

BILER Porsche-porno fra Singer

Som nævnt kommer Pixel med Google Assistant, med Google nyudviklede elektroniske stemme, så du kan sludre med den endnu mere realistisk end Siri. Pixel kører Android 7.1 Nougat, og vil naturligvis modtage opdateringer direkte fra Google så snart de er klar.

URE Paul Newman dial fra Bamford

Det er endnu et eksempel på at Google bevæger sig væk fra bare at være en online virksomhed og ind i den fysiske virkelighed, hvor Apple startede. Pixel kommer i to størrelser, 5” eller 5,5” med skærm i Gorilla Glass 4, mens kabinettet i aluminium fås i sølv, sort og blå.

Endnu kendes de danske priser ikke.