HOT WHEELS I FULD STØRRELSE

Rezvani Tank ligner noget fra den amerikanske legetøjsproducent Hot Wheels, men under de svulmende former ligger der et langt mere jordnært udgangspunkt, nemlig den gode gamle Jeep Wrangler

 

Amerikanske Rezvani skabte et navn for sig selv med nogen temmelig radikale sportsvogne med velklingende navne som Beast og Beat Alpha, men de har længe været ivrige efter at få en SUV på programmet. Det har de nu og navner er naturligvis Tank.

Designet får den til at ligne noget Hot Wheels kunne have formgivet med hjælp fra den amerikanske hær. Selv om det kan være svært at se, så er udgangspunktet dog ret konventionelt, for det tekniske udgangspunkt er den gode gamle Jeep Wrangler. Det ses på interiøret, samt døråbningerne, som Wrangler-fans vil genkender. Der, hvor de to afviger, er i motorrummet. Wrangler klarer sig med en V6, mens Tank får en 500-hestes V8.

stelvio-03

BILER Alfa Romeo bliver indisk?!?

Den har også fået selvmordsdøre, og de er elektriske. Føreren får et head up-display samt night vision kamera (uden nogen forklarer nærmere hvad det skal bruges til), og så er hele karrosseriet i skudsikre materialer. Måske for at gøre det mere “tank-agtigt”.

Prisen stiger også når en Wrangler bliver til en Tank. Faktisk koster den lige over en million kroner, hvilket er mange penge for noget, der startede som en Wrangler, og det er vel at mærke inden told, moms og en endeløs række afgifter, samt hele proceduren med om den overhovedet kan godkendes til kørsel på offentlig gade og vej.

Men den dag din Rezvani Tank ruller op foran Menu, der ved du bare, at de der BMW X5-ejere de lukker helt i, ikke?