NOSTALGISKE RAY-BAN

Nostalgi og solbriller hører sammen, og inden model er mere nostalgisk end Ray-Bans klassiske Wayfarer, som nu fås i en version, der ser tilbage mod 60’erne, med tilnavnet Meteor

 

Ray-ban, der erKing of Cool når det gælder solbriller, bringer en af sine mest klassiske modeller tilbage til denne sommer. Den nye model, kaldet Meteor, emmer af 60’er stemning og er en opdateret udgave af den klassiske Wayfarer med en lidt bredere ramme.

Audi-e-tron_quattro_Concept-2015-1600-0c

BILER Bestil Audis første elbil nu …

Modellen beholder dog Wayfarer-modellens kendte unisex-stil. Stellet i acetat med krystalglas med UV-beskyttelse findes i tre forskellige versioner. Shiny Havana med brune graduerede glas, Shiny Stripped Havane med G15-glas og Shiny Black med G-15 glas.

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEzOTAxMjE7czoxOiJ3IjtpOjEyODA7czoxOiJoIjtpOjk2MDtzOjE6ImMiO2k6MTtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6ImY0N2U3Y2UyZTQyOTIxYjM3NmQyZGMxNjQ5ZGIwMjE2YzAzNjJlNTAiO30=

BILER Saab vender tilbage

Der er naturligvis også indgraveret et #Reloaded i stellet. Det er Ray-Bans eget Reloaded program som står for modellen, og den fås kun i en begrænset serie, og målet er at bringe de klassiske modeller tilbage i en opdateret udgave. Meteor-modellen fås hos udvalgte Ray-Ban forhandlere.