PIMP DIT ROLEX

Vil du gerne have et unikt Rolex, som ingen andre har? Det findes der heldigvis en løsning på, for specialister som Blaken kan skabe lige det ur du ønsker dig

 

Okay, du har fået et Rolex, men lad os se det i øjenene — før vil du møde nogen, som jar præcis det samme ur som dig. Det er irriterende for den, der ønsker noget helt unikt. Løsningen er heldigvis ikke langt væk, for der er en lang række specialister som Blaken, der kan tilføre et personligt touch til dit ur. Faktisk kan Blaken lave lige præcis det ur du drømmer om, og de helt sorte udgaver er de mest populære.

Processen er forholdvis enkel. Du kan tage et ur du allerede ejer og få det customiseret, eller du kan købe et helt nyt. Blaken giver dig mulighed for at få urskiven i præcis den farve du ønsker, uanset hvor vanvittig eller chokerende det end måtte være. Eller hvad med en matsort finish på urkassen og lænken? Hvis du ikke kan bestemme sig, så kan du også købe et ur direkte fra Blaken som allerede er blevet ændret, for eksempel til en af vintage-modellerne — som en Explorer, der mere nøjagtigt er som den Steve McQueen gik med.

2018-porsche-911-gt2-rs-11

BILER Porsche 911 GT2 RS vender tilbage …

Den sorte coating er som sagt den mest populære, udviklet af Blaken og med en tykkelse på blot to mikron. Blaken hævder at den gør uret i stand til at modstå ridser op til otte gange bedre end Rolex egen, og den kommer med tre års garanti samt en ny æske. Det er dog ikke gratis. Et sort Submariner fra Blaken koster 14.900 euro, og det halve, hvis du selv har uret med.

Blaken_Paul_Newman_Daytona_Il_03_300ppi

Hvad med en Paul Newman Dial, baseret på den nye 40 millimeter Daytona? Blaken kan hjælpe …

Før du gør noget skal du dog overveje konsekvenserne. Rolex ændrede for nylig deres politik, så deres serviceværksteder ikke længere kan servicere ure, der ikke er helt originale, og det gør service til customiserede ure lidt mere vanskeligt. Derudover kan konverteringen også få indflydelse på urets værdi, når det ikke længere er originalt.

At sælge et custom-Rolex kan derfor være vanskeligt, men hvis du har planer om at beholde uret, er det naturligvis ikke noget problem. Derudover er det naturligvis et effektivt statement og sikrer, at du hat et Rolex som er helt unikt.

262_0_03

GADGETS Verdens største fladskærm

Blaken laver også en vintage-serie med nye udgaver af klassiske modeller, som ‘Paul Newman Dial’-udgaven af Daytona, der er den mest eftertragtede af de klassiske modeller og kan koster over en million kroner på auktion. Blaken laver en ny håndmalet skive og lynette i den originale stil, og mens den originale Paul Newman var 36 millimeter og med mekanisk værk, er den nye 40 millimeter og en automatic. Blaken kan også konvertere den nye GMT-Master til at ligne den første, og eftertragtede, Pan-Am version, samt en Explorer-skive til Submariner og den klassiske ‘Steve McQueen’-skive til den nye Explorer.

Der er mange som kan det samme som Blaken, men fordi disse ombygninger ikke har noget med Rolex at gøre, så er det vigtigt at sikre sig, at opgaven bliver løst med en kvalitet der er Rolex værdig. Med den nye politik fra Rolex er det også vigtigt at sikre sig en løsning på problemet med service, så uret bliver ved med at gå. Men et customized Rolex giver en helt unik stil. Se mere her