SPIS UNDER VANDET I NORGE

Det norske arkitektfirma Snøhetta har afsløret planer for det, der bliver Europas første restaurant under havets overflade

 

Hvis du ikke orker at rejse til Maldiverne for at spise på deres restaurant under vandet, så kan du snart nøjes med at tage til Norge. Arkitektfirmaet Snøhetta har nemlig afsløret for Europas første restaurant under havets overflade.

Den forstærkede betonbygning vil blive placeret, så den er delvist under vand, og gæsterne kan dermed ankomme tørskoede og derefter begynde nedstigningen, indtil de ankommer til restauranten, hvor der er plads til 100 personer, som kan nyde udsigten gennem et 11 meter bredt panoramavindue mens de spiser, eller sidder i den planlagte champagnebar.

unnamed(1)

MODE Gentleman bruger kørehandsker

Det er mere end et akviarium, for bygningen vil blive en del af havmiljøet da den hvilker på bunden fem meter under havoverfladen — som et sunket periskop, som Snøhetta selv siger. Det betyder også at den del af bygningen som er under vandet er skabt til at blive et naturligt rev.

Maldiverne er stadig mere sexet end Norge, men hvis du vil nyde en middag under vandet, og se havet når vejret rusker og raser, så er der altså snart chancen for at gøre det i byen Båly, der er det sydligste punkt i Norge.

aston-martin-zagato-shooting-brake-002-1

BILER Verdens mest sexede stationcar