TIMEX REVISITED

I 80’ene var urene fra Timex overalt, inden de forsvandt i 90’erne, men nu er den klasssiske Timex Mk. I vendt tilbage i en ny og moderne udgave

 

Times var i noget man i 80’erne fandt i salgsstandere i ethvert velassorteret supermarked, det var billige ure alle havde råd til. Sådan var det også med det oprindelige Mk. I, men Times findes stadig, og nu har man reintroduceret den gamle Mk. I-model i en ny fortolkning.

Helt som originalen er den med en urkasse i aluminium, og i modsætning til originalen er det nye skabt til at holde evigt og skabt med en aluminium i en kvalitet der normalt bruges til bygninger.

FullSizeRender_10

BILER Dammit MINI …

Det oprindelige Timex Mk. I blev fremstillet i 1982 og faktisk kun fra februar til marts. Dengang havde modellen det velklingende navn Timex Mil-SpecW-46374B og var et forsøg på at vinde en kontrakt med den amerikanske regering. Uret var skabt til at blive brugt og derefter smidt væk, hvilket var anført på bagsiden af urkassen og derfor er det ganske få eksemplarer som har overlevet.

I 2016 slap Timex den første re-relase af Mk. I i en limited edition, men nu er modellen altså tilbage for alvor, til dem der husker det gamle mærke fra 80’erne.