TOM HANKS FÅR NY BIL

Det var sikkert ment som en spøg, da Tom Hanks lagde et billede op på Twitter af sig selv med en lille Fiat — men nu er der et restaureret eksemplar på vej til ham fra Polen

 

Det startede med at Tom Hanks tog nogle billeer af sig selv sammen med en lille Fiat under en filmoptagelse i Ungarn og lagde dem op på Twitter, og det endte med at nogle folk i Polen lave en indsamling, så de kunne sende ham en Fiat 126p.

iPhone-8-Specs-and-Features-2-1200x800

GADGETS Otte måneder til iPhone 8

Hjernen — eller hjertet — bag bevægelsen, er en kvinde ved navn Monika Jaskolska, der fik idéen, efter at have set Hanks billeder. Jaskolska, der er 42 år og bor i Bielsko-Biala, den lille by i det sydlige Polen hvor Fiat i sin tid fremstillede over tre millioner “Maluchs” (som Fiat 126p kaldes i folkemunde), startede en indsamling med det formål at købe en Fiat 126p, få den restaureret og sende den til Tom Hanks.

Skærmbillede 2017-01-26 kl. 11.42.13 (2)

Okay, vi håber ikke dette er den restaurerede Fiat 126p som de flinke polakker sender til Hanks…

Jaskolska samlede små 15.000 kroner ind over Facebook, men værkstedet som restaurerer bilen og fragtfirmaet som skal sende den til USA, besluttede sig for at gøre arbejdet gratis, så pengene i stedet kunne gå et til lokalt hospital.

A170258_large

BILER Audi vil tatovere din bil

Hvornår bilen bliver leveret, og om Tom Hanks overhovedet er klar over den kommer, vides ikke. Men forhåbentlig vil Hanks snart kunne ses på Twitter i sin nye Fiat…