VERDENS STØRSTE FLADSKÆRM

Troede du din nye 55-skærm var stor? Beklager, den blegne mod verdens største TV, der er designet af Porsche og har en skærm på hele 262 tommer!

 

Modelnavnet er C SEED 262, og tallet står for størrelsen — afsindige 262 tommer. Se godt efter på billederne. Det er ikke møblerne som er små. Det er skærmen som er stor. Så hvis du ikke giger gå i biografen, og du er træt af man ikke kan se en projektor i dagslys, så har C SEED løsningen i form af verdens største 4K UHD TV, med design af Porsche.

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEzOTAxMjE7czoxOiJ3IjtpOjEyODA7czoxOiJoIjtpOjk2MDtzOjE6ImMiO2k6MTtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6ImY0N2U3Y2UyZTQyOTIxYjM3NmQyZGMxNjQ5ZGIwMjE2YzAzNjJlNTAiO30=

BILER Saab vender tilbage

Det kræver ikke kun at du har en stue, der rent faktisk er stort nok til at det får plads på væggen. Fra det øverste højre hjørne til det nederste venstre hjørne måler skærmen imponerende 6,65 meter — hvilket betyder af et C SEED Model 262 er 6,14 meter langt og 2,72 meter højt, inklusive højttaler, hvilket man lige skal tage højde for.

Skærmen er ikke i det klassiske 16:9-format, men i det bredere biografformat med “Black LED“ for den optimale billedkvalitet. Der er en indbygget 4K mediaserver og de seks indbyggede højttalere kan simulere surround-lyd. Når det er slukket kan du med et tryk på en knap skjule det bag et stykke stof, som tilpasses individuelt til kunden.

IMG_6064

BILER Garage-find på bestilling

Den slags både vejer og koster naturligvis. Helt præcist vejer et C SEED små 800 kg, og det her med at Porsche har lavet designet, har muligvis også haft en indflydelse på prisen. Du kommer af med 490.000 euro for fornøjelsen, plus 35.000 euro for levering og installation, så altså små fire millioner kroner i alt.

C SEED leverer dog gerne i Danmark, og du kan bestille dit nye TV her, hvis du sådan én gang for alle gerne vil have lukket debatten på villavejen om, hvem der har den største …