VIDEO: “MILLION MILE” PORSCHE 356

Guy Newmark har tilbagelagt 1.000.000 miles, eller små 1,6 millioner kilometer, i sin Porsche 356, som han kører i hver dag, uanset hvor han skal hen

 

For nogen år siden fangede Guy Newmark og hans Porsche 356 bilverdenens opmærksomhed, ved at have tilbagelagt 980.000 miles. I år nåede han den magiske én million miles (1.609.000 km), og Porsche var naturligvis på plads til at indfange øjeblikket.

BILER Audi var tvunget til at forlade Le Mans

Det har de lavet en skøn video om, og i den forklarer Newmark hvad det er, der skal til, for at køre så langt i en bil. Den enkle forklaring er, at han kører sin Porsche 356 — kaldet “Blu” hver eneste dag, uanset hvor han skal hen. Det er ikke en klassisk bil, der kun bliver taget frem i weekenden, men den bil han kører til hverdag.

VIDEO “Navnet er Hunt, James Hunt…”

Nuvel, en 52-årig Porsche når naturligvis ikke så mange kilometer uden den rette opmærksomhed, og Newmark har aldrig misset et eftersyn (“Blu” skal til service for hver 3.000 miles (det er små 330 serviceeftersyn), og motoren er blevet genopbygget tre gange undervejs. I 2013 blev bilen stjålet, og her udnyttede Newmark si berømmelse i bilkredse til at finde den igen, da hans bøn om at finde den igen spredte sig som en løbeild på de sociale medier. Det virkede, og “Blue” blev fundet efterladt på en parkeringsplads.