WHAT THE F*** HONDA?!?

Honda har præsenteret det, der muligvis kan blive showstopperen for Frankfurt Motorshow, og det er ikke blot en konceptbil — den elektriske minibil, kaldet Urban EV, kommer i produktion i 2019

 

Japanske Honda, hvis biler efterhånden er blevet så underlige at mange har glemt de eksisterede (du ved, som Toyota …), har præsenteret en konceptbil, der meget vel kan være det eneste vi husker fra biludstillingen i Frankfurt. Selvfølgelig er den elektrisk, og baseret på en helt ny platform, men den er samtidig chokerende retro-cool — og den kommer i produktion allerede i 2019.

Den er 10 centimeter kortere end selv Hondas egen Jazz, og fordi det er en Honda, så skal der også være plads til at være excentrisk, så logoet er belyst bagfra og fronten kan viser beskeder til andre bilister (Honda foreslår “That could be fun!” men der er også andre muligheder, som “Flyt dig din &@#€!”).

Brabus-G900-gear-patrol-1-v2-1940x1300

BILER Brabus går amok igen!

Der er plads til fire i kabinen og dørene åbner omvendt, mens interiøret er udstyret med det, der muligvis er en ny form for LCD-display rekord. Der er ikke så mange detaljer endnu, men konceptbilen indeholder en personlig koncierge, og bilen skulle være i stand til at opsamle og sende strøm tilbage til nettet — selv om ingen nogensinde har hørt om en elbil med et overskud af el, men sådan er der jo naturligvis så meget …

Mere vigtigt er det naturligvis, at modellen allerede bliver sat i produktion i 2019, ifølge Hondas præsident Takahiro Hachigo, og hvis den minder blot lidt om konceptbilen med den samme uimodståelige cuteness som kendetegnede den første Civic.

1975-Honda-Civic-CVCC-side-in-motion

“Do you remember when …” altså, dengang med den første Civic, før Honda forsvandt i glemslen?