YACHTMASTER MED MERE BLING

For den der havde mod på et Rolex Yacht-Master, men gerne så at det havde lidt mere bling, der har Rolex en farverig nyhed på vej

 

Rolex Yacht-Master blev introduceret helt tilbage i 1992 og er en af grundstenene i Oyster-kollektionen, der gennem årene er lanceret i både 35, 37 og 40 millimeter, og senere suppleret af Yacht-Master II. Nu har Rolex så introduceret en ny variant for dem, der gerne ville have et Yacht-Master, men savnede lidt mere bling.

Volvo-Concept-Coupe-1

BILER Volvo vil konkurrere med Tesla

Designet er som vi kender det, men der er sket noget nyt på urkransen, som nu er dekoreret med 32 safirer, otte tsavorites og en diamant. Selve urkassen er stadig i 18 karats Everose — Rolex særlige rødguld — og i 40 millimeter. Modellen kommer stadig med den særlige gummirem med en kerne af titanium med Oysterlock-spænde i Everose.

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEzOTAxMjI7czoxOiJ3IjtpOjEyODA7czoxOiJoIjtpOjk2MDtzOjE6ImMiO2k6MTtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6ImQ1ZDkzNzg5NDcyODI1YWI3ODM1OWNmMDU0OWYxNTNkZDExM2Q5OWMiO30=

BILER Saab vender tilbage

Det er en fræk kombination, selv om den nok ikke er for alle, og udstyret med en caliber 3135 og som altid vandtæt ned til 100 meter. Og prisen? Den kendes ikke endnu.